Поділитись:

У Нововолинську з'явилося бюро правової допомоги

Вівторок, 30 серпня 2016, 17:14
У Нововолинську з'явилося бюро правової допомоги

Відтепер у Нововолинську працюватиме бюро правової допомоги.

Бюро, до слова, є структурним підрозділом Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що вже функціонує більше року, – інформує прес-служба міської ради.

Із нагоди його відкриття сьогодні відбулося урочисте засідання. На захід завітали міський голова Віктор Сапожніков, представники громадських організацій Нововолинська й окремих служб та відомств міста.

Як зазначила керівник Володимир-Волинського центру Наталія Смолярчук, метою таких центрів є допомога людям вирішувати проблеми у правовий спосіб.

Вона наголосила, що заручившись підтримкою міської влади, у Центрі надання адміністративних послуг, що знаходиться у приміщенні міської ради, уже проводилися прийоми громадян представниками Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Громадяни більш ширше потребують правової інформації.

Очолюватиме Нововолинське бюро правової допомоги Вікторія Скриннік, яка до цього працювала у міському управлінні юстиції. Новопризначений керівник розповіла про основні напрямки роботи підрозділу.

"Новостворене бюро буде виконувати функцію первинної допомоги і надання доступу до вторинної. Також фахівці надаватимуть роз'яснення і консультації. Будуть проводитися виїзні прийоми, наприклад, до людей з обмеженими фізичними можливостями", – повідомила Вікторія Скриннік.

Довідка: Нововолинське бюро правової допомоги знаходиться у місті на вулиці Винниченка, 14.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024