Поділитись:

В Іваничівському районі горів будинок: у власника – опік обличчя

Четвер, 11 лютого 2021, 14:51
В Іваничівському районі горів будинок: у власника – опік обличчя

Минулої доби волинські рятувальники ліквідували дві пожежі в житловому секторі.

Про це повідомляє управління ДСНС у Волинській області.

10 лютого о 14:55 год. до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Волиця Іваничівського району. За викликом прибули рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іваничі та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Павлівка. Спільними діями підрозділів о 15:37 год. загоряння локалізували та о 15:53 год. ліквідували. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, шиферне покриття на площі 20 м кв., перекриття на площі 40 м кв.,внутрішнє оздоблення стін на площі 35 м кв.

Під час пожежі травмувався власник оселі  – чоловік 1962 р.н. Він госпіталізований в Іваничівську ЦРЛ з діагнозом термічний опік обличчя 1-2 ст. площею 5-6%, стан середньої важкості.

Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

О 16:59 год. до Служби порятунку від мешканців села Романів Луцького району надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку на вул. Перемоги. На місце події виїхали бійці 1-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька. Займання виникло в житловій кімнаті. Пожежу локалізували о 17:33, повністю ліквідувати її о 17:35. Полум’я знищило покрівлю будівлі, меблі та речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів