Поділитись:

Як відомі волинські сім'ї зустріли День знань (фото)

Четвер, 01 вересня 2016, 21:00
Як відомі волинські сім'ї зустріли День знань (фото)

День знань – символічний день для батьків та дітей. Свято чи ні – волинські мами й тати говорять по-різному, та якщо школярики приходять на урочисту лінійку з усмішкою на обличчі та бажанням опановувати нові знання, ймовірно, не все втрачено.

І хоча радянських першовересневих традицій на Волині позбуваються вкрай повільно, про День знань волинські сім'ї відгукуються з приємністю.

Урочиста лінійка, вітальні промови високопосадовців та освітян, гарно вбрані школярі, причепурені чи то метеликами й краватками, чи то бантиками та віночками, численні букети та солодощі... Словом, традиційне 1 вересня сьогодні завітало до волинських шкіл.

Тож ділове видання Волині "Конкурент" створило добірку публікацій про День знань, де волинські сім'ї діляться враженнями та світлинами першого дзвоника.

* * *

Луцький бізнесмен та ресторатор Володимир Пащенко разом із дружиною Оленою цього дня проводжали сина Марка у перший клас.

Донька заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Сергія Кошарука відсьогодні першокласниця, а менший син –третьокласник.

Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук разом із дружиною Нелею привітали лучан із Днем знань.

Голова Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" Роман Романюк побажав школярам бажаю цікавих уроків, вчителям – наснаги для подальшої роботи, а батькам – терпіння і розуміння.

Керівник комплексу "Diamond" та лідерка луцького шоу-проекту "Diamond Stars" Анна Рекретюк показала фотографії свого сина зі святкування 1 вересня.

Головний редактор Волинського інформаційного порталу Ольга Булковська з чоловіком Андрієм показали, як зустріла сім'я День знань.

Журналістка та блогерка Катерина Дулапчій розповіла, як нервувала у шкільні роки цього дня та як створює святкове 1 вересня своїй доньці.

Активіст "Самооборони Волині" Олександр Ніколайчук написав, що його син–одинадцятикласник наступного року завершить навчання у школі. А сьогодні офіційно вирішила припинити кар'єру викладача-математика його мама.

Надрукувати
мітки:
коментарів