Поділитись:

На Волині може з'явитися курортна зона

П'ятниця, 02 вересня 2016, 14:28
На Волині може з'явитися курортна зона

Депутатка Волинської обласної ради Валентина Касарда підготувала звернення до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України, в якому просить надати санаторію матері та дитини "Пролісок" статус курортної зони.

Обраниця громади зареєструвала відповідний проект рішення.

"Отримання статусу курортної зони для території "Санаторію матері та дитини "Пролісок" стане ще одним кроком у напрямку реалізації заходів Стратегії розвитку Волинської області до року. У разі ухвалення такого рішення парламентом колектив Санаторію зможе скористатися додатковими можливостями, залучаючи кошти з різних програм – регіональних, державних, міжнародних – у сфері раціонального використання природних лікувальних ресурсів та розвитку курортних територій згідно з нормами міжнародного права", – сказано в документі.

Представниця "Батьківщини" зауважує, що близькість Волині до кордону з країнами Європейського Союзу дозволить закладу надавати послуги громадянам сусідніх держав, тим самим давши можливість: отримувати додаткові надходження в місцеві бюджети, створити додаткові робочі місця, розвивати транспортну інфраструктуру, посилювати транскордонні зв'язки, підвищити рівень добробуту місцевого населення.

Надрукувати
мітки:
коментарів