Поділитись:

На Волині приватний лісгосп відмовляється зносити самочинне будівництво (відео)

П'ятниця, 02 вересня 2016, 17:51

Волинська прокуратура не може змусити приватний лісгосп знести самочинне будівництво. Йдеться про товариство з обмеженою відповідальністю "Павлівське мисливське господарство".

Як ми вже розповідали раніше правоохоронці виявили у лісах Іваничівського району кілька будиночків для відпочинку, – інформує ТРК "Аверс".

Як з'ясувалося їх в культурно-оздоровчих та рекреаційних цілях спорудило ТзОВ "Павлівське мисливське господарство". Однак, прокуратура не оцінила здобутків лісівників та кваліфікували їх, як самочинне будівництво на самовільно зайнятій земельній ділянці лісового фонду.

Упродовж двох років тривала судова тяганина та врешті місяць тому Вищий Господарський суд України постановив: будівництво підлягає знесенню. Однак, власники "Павлівського мисливства", зі слів прокурора, відмовляються виконувати рішення суду.

Директор ТзОВ "Павлівське мисливське господарство" Микола Холмецький два роки переконував суддів, що він не зводив у лісі будиночків, а лише відремонтував старі, які спорудили ще до нього 50 років тому для працівників діючого тоді розсадника. Однак прокуратура доводила, що ті старі будівлі на паперах давно були знесені, як непридатні до проживання.

Справа пройшла через усі судові інстанції, де в останній підтвердили, що котеджі необхідно знести.

Детальніше – у сюжеті (переглянути на YouTube):

Надрукувати
мітки:
коментарів