Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 24 лютого

Середа, 24 лютого 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 24 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших луцьких новин за сьогодні, середу, 24 лютого.

Про загрозу затоплення двох десятків населених пунктів на Волині

В.о. начальника регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області Ростислав Кравчук повідомив, що водоскидна споруда на Хрінницькому водосховищі, від якої напряму залежить рівень води в Стиру, перебуває в аварійному стані. 

«Поки нічого страшного немає. Але, якщо дамба рване, близько двадцяти населених пунктів Волинської області можуть опинитися в зоні затоплення», -– пояснив фахівець.

Про те, як на Волині жінка народила за кермом авто

Жінка самостійно вирушила до пологового, оскільки чоловіка в той час не було вдома. Добратися до лікарні жінка не встигла та народила в дорозі

На допомогу їй прийшли поліцейські: один офіцер сів за кермо автомобіля жінки, другий супроводжував транспортний засіб службовим автомобілем з проблисковими маячками. За 5 хвилин поліцейські доставили жінку в лікарню.

Про те, що на місці ринку у Луцьку може з'явитися супермаркет АТБ

У Луцьку на місці знесеного ринку «Привіз», де підприємець зобов'язався організувати для селян місце для продажу городини та іншої домашньої продукції, захотіли відкрити черговий супермаркет АТБ. На розгляд депутатів Луцькради винесли відповідний проєкт рішення.

Мер міста Ігор Поліщук закликав не підтримувати проєкт рішення: 

«Там повинні були облаштувати місце для людей, які торгували на ринку "Привіз". Це неправильно», – зауважив він.

Депутати до його пропозиції дослухалися. 

Про те, що половина лучан продовжує платити готівкою в громадському транспорті

За ініціативи голови фракції «СВІДОМІ» Тараса Шкітера у Луцькій міській раді прозвітувало керівництво ТзОВ «Сіті Кард Систем». 

Заступниця директора ТзоВ "«Сіті Кард Систем» Інна Артемчук повідомила, що станом на сьогодні 51% від загального пасажиропотоку користується безготівкою оплатою, а 49 % лучан користуються у маршрутках готівкою.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів