Поділитись:

Голову волинського суду спіймали п'яним за кермом, – активіст

Субота, 03 вересня 2016, 19:10
Голову волинського суду спіймали п'яним за кермом, – активіст

Суддя Олександр ЛозовськийСуддя Олександр Лозовський

Луцький активіст із "Самооборони Волині" Олександр Ніколайчук стверджує, що правоохоронці спіймали голову Волинського окружного адміністративного суду Олександра Лозовського, який нетверезим кермував автомобілем.

Про це активіст повідомив на своєму фейсбуці.

Прецедент начебто трапився в суботу, 3 вересня в обідню пору.

"Мені стало відомо із достовірних джерел, що сьогодні, 3 вересня 2016 року, в обідню пору був спійманий п'яним за кермом "жирний дядя" – цілий голова Волинського окружного адміністративного суду Лозовський Олександр Анатолійович", – написав Ніколайчук.

"Залишаю кілька відсотків ймовірного припущення того, що то повний збіг імені, прізвища та по-батькові. І зовнішньої схожості. Бо вистачило клепки статусом та посадою не козиряти", – додав він.

Голову волинського суду спіймали п'яним за кермом, – активіст

До слова, на сторінці Патрульної поліції Луцька у фейсбуці 3 вересня з'явилося повідомлення про те, що правоохоронці того ж дня близько 11:00 години затримали нетверезого працівника суду на автомобілі марки Mercedes.

Чоловіка зупинили, коли він проїжджав по вулиці Набережній, розмовляючи по телефону за кермом.

Як повідомляють правоохоронці, суддя не пред'явив для перевірки належних документів. До того ж інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка показала 1,21 проміле алкоголю.

На водія винесли постанову за ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб) та склали протокол за ст.130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння).

Стверджувати, що за кермом автомобіля марки Merceses був саме Олександр Лозовський не можна. Як і не можна не помітити збігу певних фактів, які подають джерела. Щоправда, є неузгодженість в часі.

Голову волинського суду спіймали п'яним за кермом, – активіст
Автор фото:Патрульна поліція Луцька

Надрукувати
мітки:
коментарів