Поділитись:

"Нова пошта" запускає безкоштовну бізнес-школу в чотирьох містах України

Неділя, 04 вересня 2016, 12:44

Українська логістична компанія "Нова пошта" оголосила про запуск безкоштовної бізнес-школи, в рамках якої українці отримають всі необхідні знання для розвитку власної справи.

Заняття почнуться вже цієї осені відразу в чотирьох регіонах країни, – повідомляє AIN.

Компанія вже почала набір кандидатів – подати заявку можна тут.

Школа орієнтована на українців, які заснували власний бізнес і хочуть максимально ефективно його розвивати. За три місяці студенти отримають практичні знання з економіки та фінансів, маркетингу, IT, дистрибуції та інших дисциплін. Викладати в школі будуть досвідчені бізнес-практики із західною освітою, які були або є викладачами МВА-програм в українських і міжнародних бізнес-школах.

"Учасники проекту пройдуть шлях створення нового продукту від ідеї до поставки товару на полиці магазинів. Це дозволить їм уникнути багатьох ризиків, які часто виникають при розкручуванні стартапів. Кращі студенти отримають ґрунтовну компетенцію у фінансах, HR і інтернет-просуванні товарів, а також персоналізовані гранти на розвиток своєї справи", – обіцяють в компанії.

Перший курс стартує в Одесі вже 17 вересня. Другим містом стане Львів – запуск школи відбудеться 24 вересня. У Дніпрі старт запланований на 8 жовтня, а в Харкові – на 22 жовтня. У кожному місті сформують групу зі 100 студентів. Навчання буде проходити у вихідні в офлайн-режимі. По закінченню курсу випускники отримають сертифікати про закінчення Школи.

У Києві бізнес-школу відкривати поки не планують – кажуть, в столиці і так багато можливостей, а ось в регіонах з цим проблема. "Тому ми хочемо дати людям можливість безкоштовно навчатися саме в регіонах", – пояснили в "Новій пошта".

Учасників відбиратимуть за рядом критеріїв: від балансу між амбітністю і реальністю планів до перспектив продукту або сервісу, який виробляє або надає компанія. За підсумками первинного відбору учасників також розподілять за напрямками / спеціальностями.

Відкриття безкоштовної бізнес-школи в "Новій пошті" пояснюють бажанням допомогти Україні, тому що вважають малий і середній бізнес "основою добробуту країни".

Раніше співзасновник компанії В'ячеслав Клімов розповідав про те, як сильно йому і його партнеру Володимиру Поперешнюку знадобилося навчання в бізнес-школі для розвитку власної компанії.

А в 2015 році "Нова пошта" підтримала школу підприємництва GET, яку запустило видавництво Economika. Так що створення власного проекту було лише питанням часу.

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 березня 2024
15:10
20 грудня 2023
13 квітня 2023
06 квітня 2023
28 березня 2023
14 лютого 2023
26 жовтня 2022
17 липня 2022
20 травня 2022
08 квітня 2022