Поділитись:

Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)

Вівторок, 02 березня 2021, 17:15
Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)

На п'яти лісопильних підприємствах у Камінь-Каширському районі проводять обшуки. Власників підприємств підозрюють у незаконній діяльності, пов’язаній з деревиною та бурштином.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

В обшуках беруть участь понад п’ятдесят правоохоронців. Вони вже вилучили понад 80 кубічних метрів деревини, ймовірно, отриманої незаконним шляхом, та близько кілограма бурштину. Обшуки ще тривають, тому кількість знайденого і вилученого буде збільшена. 

Правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ст. 190 та 2401 Кримінального кодексу України. Йдеться про придбання, отримання, зберігання чи збут лісодеревини, одержаної кримінально-протиправним шляхом та незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення та переробку бурштину.

До проведення обшуків залучені поліцейські Камінь-Каширського районного відділу, співробітники лісової охорони та оперативно-розшукового відділу Державної прикордонної служби України.

Слідчі дії відбуваються за силової підтримки роти поліції особливого призначення.

Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)Деревина і бурштин: на волинських лісопильнях – масові обшуки (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024