Поділитись:

Буде дорога – будемо їздити: луцький перевізник пояснив, чому водій висадив маму з дитиною

Вівторок, 02 березня 2021, 18:01
Буде дорога – будемо їздити: луцький перевізник пояснив, чому водій висадив маму з дитиною

Луцький перевізник Богдан Федік, який здійснює перевезення за маршрутом №19, прокоментував скандал зі своїм водієм. Він каже, водій вчинив правильно, коли висадив матір з дитиною на передостанній зупинці і відмовився їхати далі. Таким є його маршрут. Різні "дев'ятнадцятки" мають різні маршрути. 

Про це перевізник розповів у коментарі ІА "Конкурент"

За його словами, на маршруті №19 працює п'ять автобусів. Два з них доїжджають до села Сапогове, а три автобуси – ні. Вони розвертаються на передостанній зупинці на вулиці Соборності.

"Автобуси відмічені: на тих, що їдуть до села, висить табличка "Сапогове" попереду на лобовому склі і збоку біля вхідних дверей. Друге – є вайбер-група в селі Прилуцькому і Сапоговому, де чітко вказано графік і які автобуси заїжджають на Сапогів, а які ні. Вказані також номери автобусів. А отже можна чітко відслідкувати по карті і сісти в місті на саме той автобус, який їде до Сапогова. Такий графік є чітко затверджений", – пояснює перевізник.

Богдан Федік нарікає на те, що дорога в селі Сапогове дуже погана. 

"Там немає дороги взагалі. Зараз стоїть питання про те, чи ми взагалі будемо їздити до села Сапогова. Ми єдиний маршрут міста Луцька, який їздить по бездоріжжю". 

На думку перевізника, відмовившись їхати до Сапогова, водій не зробив нічого поганого. 

"Те, що, можливо, він щось там сказав людині грубо – це таке, треба виясняти. Але водія треба теж зрозуміти. Бо зараз така ситуація: стоячих особливо брати не можна, вони беруть на свій страх і ризик, постійно говорять людям не заходити, а люди цього не розуміють. Можливо, за цілий день він роздратувався, і сказав щось пасажирці у грубій формі. Але те, що він їздив згідно графіку – це правда", – говорить перевізник. 

Він додає: була би там дорога – у село заїжджали би всі автобуси. У зв'язку з тим, що дороги нема, заїжджають тільки два автобуси раз на годину.

"Буде дорога – будемо їздити. Зараз там просто провалля", – каже Богдан Федік. 

Нагадаємо, ввечері у вівторок, 2 березня лучанка Ірина Костюк поскаржилася, що водій  маршрутки №19 відмовився везти її з дитиною до кінцевої зупинки, висадив їх, розвернувся і поїхав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024