Поділитись:

На ДП "Шахта №1 Нововолинська" знайшли більше півсотні порушень

Понеділок, 05 вересня 2016, 13:31
На ДП

На ДП

На базі ДП "Шахта №1 Нововолинська" виявили 62 порушення вимог законодавства з охорони праці, за які було притягнути до адміністративної відповідальності притягнуто 5 посадових осіб, в тому числі в.о. директора шахти.

Про це стало відомо під час наради з підведення підсумків планової перевірки на дежпідприємстві, – повідомили у прес-службі Управління Держпраці у Волинській області.

Заступник начальника Управління Держпраці у Волинській області Ігор Кузьмінський наголосив керівництву шахти на обов'язковому усуненні всіх виявлених порушень.

На ДП

"Звертаю увагу керівництва підприємства на ряд особливо важливих питань, зокрема на отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки", – зауважив він.

Головні державні інспектори Управління перевірили дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, а також ведення робіт, пов'язаних з геологічним вивченням надр, їх використанням та охороною.

На ДП

На ДП

Виявлено 62 порушення вимог законодавства з охорони праці, найбільш грубим порушенням є відсутність дозволу. Порушення виявлено у дільниці стаціонарного обладнання, дільниці шахтного транспорту, геолого-маркшейдерській службі, дільниці ремонтно-відновлювальних робіт, службі енергетики, котельні та в роботі служби охорони праці.

У результаті перевірки та з огляду на виявлені порушення рекомендовано негайно зупинити експлуатацію електротельфера, балона зрідженого вуглеводного газу з простроченим терміном опосвідчення, виконання робіт в електроустановках напругою вище 1000 В та експлуатацію підземних трансформаторних підстанцій. Також рекомендовано зупинити виконання робіт в електроустановках підземними електрослюсарями.

За виявлені порушення нормативно-правових актів з охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто 5 посадових осіб, в тому числі в.о. директора шахти.

На ДП

На ДП

Посадові особи Управління Держпраці видали керівництву ДП "Шахта №1 Нововолинська" обов'язковий до виконання припис із вказаними порушеннями вимог нормативно-правових актів і зобов'язали усунути порушення у строки, визначені законодавством України.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 березня 2024
15:50
26 лютого 2024
06 січня 2024
15 листопада 2023
26 жовтня 2023
14:10
11 травня 2023
10 травня 2023
19 березня 2023
06 листопада 2022
17 вересня 2022