Поділитись:

Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)

Середа, 10 березня 2021, 09:55

Міжнародний жіночий день 2021 року запам’ятається запеклими кубковими протистояннями на футзальному паркеті «Арени спорт». 

Для «Любарта» цей турнір складався важко від самого початку. В 1/8 «князі» лише в серії пенальті змогли пройти «Теремно хліб», а в ¼ у доволі напруженому матчі мінімально здолати вищоліговий «Агромат» (1:0). 

В ½ підопічні Назара Бугайчука вийшли на чинного володаря трофею «Надію». Нема жодних сумнівів у тому, що команда Віктора Ревка, яка в регулярці без шансів програла лучанам (6:2), була налаштована на вихід у фінал. Разом із цим «Любарт» цього дня показав не найкращу гру. Хоча все починалося непогано.

Вже на другій хвилині «князі» відкрили рахунок у матчі. Владислав Сизик розіграв аут зі Степанюком, той коротким пасом підключив Піддубного, а Сергій поцілив у лівий від себе кут воріт. Удар не був сильним, але зелені вийшли на битву з «лицарями» без номінального воротаря, тому не дивно, що Микола Радько з круглястим не впорався.

«Надія» одразу ж отримала нагоду для відновлення паритету, проте Віталій Патуляк, який несподівано абсолютно сам опинився навпроти Дениса Лавренчука, момент не використав. Натомість він виправився у наступному ж епізоді, впевнено забивши під час розіграшу штрафного. 

Надалі «лицарям» знову допомогла відсутність Ігоря Пунди. Обірвавши атаку хорівчан, гравці «Любарта» кинулися у відрив, в якому Дмитро Романюк запустив «Sеlect» поміж ніг Радьку. 

Зважаючи на «діру» у воротах, підопічні Ревка від початку використовували  п’ятого польового. Фірмовий режим «Надії» цього дня дав максимальний результат. Спершу ккомбінаційний відрив хорівчан завершився дублем Патуляка. Зелені продовжили грати у свій футзал та встановили комфортний повільний  темп. Після тривалого перепасовування, м’яч знайшов Володимира Бобилєва, а відомий голеадор вкотре підтвердив своє реноме, засвітивши на табло 2:3.

До кінця тайму рахунок матчу не змінився, що лише підтвердило унікальність футзалу: не маючи у складі номінального воротаря, майстри своєї справи ведуть у протистоянні з грізним суперником.

Друга половина розпочалася абсолютно шалено. «Любарт» увімкнув пресинг, але нічого з цього не отримав. Велика кількість помилок і втрат призвела до трьох підряд неймовірних моментів, в яких справжнім героєм себе показав Василь Семенюк. Проте п‘ятий польовий вкотре покарав лицарів. Все просто: Микола Радько опинився у потрібному місці в потрібний час. 

«Любарт» намагався завестися, але не зміг вивести «Надію» з рівноваги. Хлопці продовжили часто помилятися та ніяк не могли загострити ситуацію біля воріт суперника. 
За 3:40 до фінального свитку Назар Бугайчук випустив Романюка п‘ятим польовим, але довга розпасовка взяттям воріт не завершилася. Натомість Дмитро помилився та відпасував круглястого у власну сітку. Сам Дмитро ще один гол відквитає, гарно поціливши у ближню «дев’ятку», але підсумковий рахунок для «лицарів» залишиться невтішним – 3:5. 

У підсумку маємо першу поразку князівської команди в сезоні. Можливо, ця прикрість стане поштовхом для подальшого прогресу лицарів. У будь-якому разі, вони не мають часу вішати носа, оскільки попереду півфінал Суперліги, де їм протистоятиме незручний та сильний  суперник – «ТТІ» з Нововолинська. 
Суперником «Надії» у фіналі кубку буде МФК «Хорів». 

Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)Князі без кубку: «Любарт» не втримав «Надію» (репортаж)

Результати усіх матчів дивіться на сайті АМФВ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів