Поділитись:

Не заплановано: лучанам відповіли на петицію щодо світлофора на Конякіна

П'ятниця, 12 березня 2021, 14:02
Не заплановано: лучанам відповіли на петицію щодо світлофора на Конякіна

Цьогоріч регульованого пішохідного переходу на вул. Конякіна у Луцьку не облаштують.

Про це йдеться у відповіді Луцькради на петицію Юрія Драганюка.

Нагадаємо: лучанин звернувся до влади міста з проханням облаштувати регульований пішохідний перехід на вулиці Конякіна, поруч із дитячим містечком. Петиція набрала необхідну кількість підписів, тож її розглянули депутати Луцькради.

Не заплановано: лучанам відповіли на петицію щодо світлофора на Конякіна

У відповіді зазначається, що будівництво світлофорних об’єктів в місті проводиться на основі аналізу аварійності, інтенсивності руху транспортних і пішохідних потоків та наявності коштів в бюджеті по даній статті витрат.

"Як свідчить аналіз аварійності, вказана Вами ділянка вулиці місцем концентрації дорожньо-транспортних пригод не являється. На даний час у місті є ділянка концентрації ДТП в районі перехрестя вулиць Ковельська – Червоного Хреста, де необхідно ввести світлофорне регулювання... Також є аварійно небезпечні місця: перехрестя вулиць Львівська – Потебні та Конякіна – Федорова, які потребують світлофорного регулювання. У поточному році заплановано завершити будівництво світлофорних об’єктів на вул. Дубнівській та перехресті вул. Героїв УПА – вул. Салтикова-Щедріна і розпочати роботи на перехресті вул. Львівська – вул. Потебні", – повідомили у Луцькраді.

Таким чином, влаштування регульованого пішохідного переходу на вул. Конякіна в районі будинку № 14 у поточному році не заплановано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 квітня 2024
27 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
18 березня 2024
27 січня 2024
28 грудня 2023
27 грудня 2023
26 грудня 2023