Поділитись:

«Любарт» у фіналі: «ТТІ» не зупинило «князів»

Вівторок, 16 березня 2021, 09:05

Півфінальна серія плей-офф у футзальній Суперлізі Волині, яка стартувала в суботу, продовжилася у неділю, 14 березня

Після впевненої перемоги над «ТТІ» у першому матчі (4:0), Назар Бугайчук вирішив експериментувати зі складом та награвав різноманітні поєднання «лицарів» на паркеті. Відсутнім був Сергій Піддубний, який перебрав жовтих карток. Лише на кілька вийшов капітан Владислав Козачок, а молодий Андрій Янчук змінив у рамці воріт досвідченого  Дениса Лавренчука.

Несподівано та доволі рано відкрив рахунок «зв‘язківець» Юрій Кошелинський, запаливши іскру інтриги у протистоянні.  Іскра намагалася перетворитися у багаття, проте, незважаючи на певні успіхи, надія «ТТІ»  на продовження відіграшу не виправдалася. Більше того, на 11 хвилині Сергій Степанюк п‘ятою переправив передачу партнера у сітку, відновивши паритет у матчі. 

Другий тайм розпочався доволі напружено, проте особливої гостроти в моментах вболівальникам не подарував. «Любарт» спокійно виконував свою роботу та перманентно вбивав час. 
В намаганні розірвати ланцюг оборони «князів», команда шахтарського міста кинула в бій п‘ятого польового гравця. Саме цю фішку вони розіграти не змогли, але Михайло Соколян таки забив, вгативши гармату з далекої відстані. 

У підсумку – 2:1 на користь ТТІ та загальна перемога «Любарта» з рахунком 5:2. 

У фіналі "князі" зіграють з МФК «Хорів». Підопічні Віктора Ревка у драматичному протистоянні здолали «Надію» з загальним рахунком 5:4. 

Нагадаємо, що цьогорічний переможець автоматично стане учасником фінальної частину Другої ліги Чемпіонату України з футзалу.

Результати усіх матчів дивіться на сайті АМФВ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів