Поділитись:

"Ранкову гімнастику" проводитимуть в декількох мікрорайонах Луцька

Вівторок, 06 вересня 2016, 15:58

Загальноміська акція "Ранкова гімнастика для всіх" завершилася через закриття літнього сезону, проте її обіцяють продовжити в осінньо-зимовий період.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцькради.

Заступник міського голови Юрій Моклиця зазначив, що захід викликав величезний інтерес серед населення, та дав можливість спортивним закладам популяризувати себе та збільшити коло своїх відвідувачів. Саме тому потрібно напрацювати алгоритм проведення "гімнастики" в осінньо-зимовий період і розширити проведення зарядок у мікрорайонах.

Депутат міської ради Вікторія Побережна запропонувала проводити зарядку у мікрорайоні ЛПЗ. Тренер Олена Чирук висловила пропозицію щодо тренувань у парку поблизу РАЦСу. Представники комплексів "Diamond" та "Інтер-Атлетика" як і раніше, проводитимуть свої заняття у центральному парку. Тобто зарядку проводитимуть одночасно у різних локаціях.

У разі погіршення погодних умов для занять будуть використовуватися спортивні зали найближчих навчальних закладів. Окрім цього, восени зарядка буде розпочинатися о 9 годині ранку. Отож, 18 вересня тренування відбудеться у мікрорайонах ЛПЗ та 33-му кварталі, та вже традиційно у центральному парку.

На завершення організатори запросили усіх представників спорту долучитися до участі у півмарафоні, який відбудеться уже в цю неділю, 11 вересня, та стати учасниками спортивного свята, яке підготували для лучан з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Надрукувати
мітки:
коментарів