Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 23 березня

Вівторок, 23 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 23 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 23 березня, найбільше читав про:

Про те, що мер Луцька хоче перекривати рух у центрі міста щовихідних

Голова Луцької міської ради Ігор Поліщук заявив, що хоче зробити частину центрального проспекту міста повністю пішохідною у вихідні. Про це він написав у відповіді на коментар під своєю публікацією у фейсбуці про чемпіонат зі спортивної ходьби, який відбувся у Луцьку в суботу, 20 березня. Тоді на проспекті Волі від вулиці Паркової до вулиці Сенатора рух транспорту був перекритий майже цілий день. Таке рішення викликало певне невдоволення у деяких лучан.

На це мер Луцька відповів, що хоче зробити частину проспекту пішохідною у суботу і неділю:

«Проспект Волі на відрізку від Театрального майдану до вул. Шопена на кожні вихідні взагалі варто зробити пішохідним», – написав Ігор Поліщук.

Про те, як на захист волинського тренера стали його вихованці

Вихованці тренера дитячо-юнацької спортивної школи з Горохова Набіжана Артикова, запевняють, що 14-річна спортсменка оббрехала його. Запевняють: дівчата могли змовитися і збрехати. Зауважують також, що запис розмови дівчини з тренером був спланований, бо вона мову «фільтрувала», тоді як він же був на емоціях. Вихованки кажуть: тренер може бути різким і крикнути, але до дівчат не чіплявся

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 23 березня

Про те, як у Луцьку затримали зловмисників

Журналісти ІА «Конкурент» стали свідками затримання, яке відбулося поблизу гіпермаркету «Там Там», що на вулиці Сухомлинського. Поліцейські автомобілі заблокували червоний ВАЗ, після цього правоохоронці затримали трьох осіб, які були всередині: двох жінок і одного чоловіка-водія. Всі вони ромської національності.  

Пізніше правоохоронці поділилися деталями проведеної операції.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 23 березня

 

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів