Поділитись:

У Луцьку небайдужі заблокували авто водія-порушника (відео)

Середа, 24 березня 2021, 13:07
У Луцьку небайдужі заблокували авто водія-порушника (відео)

У ніч на 23 березня патрульні отримали повідомлення про порушення ПДР. Заявник повідомив, що керманич транспортного засобу Mazda 3 рухається вулицями Луцька, порушуючи правила дорожнього руху. 

Патрульні оперативно розпочали пошук автівки за орієнтуванням. За деякий час учасників події помітили на вулиці Огієнка. Як виявилось, небайдужі громадяни зупинили автомобіль порушника шляхом блокування та не дали йому змоги продовжити рух. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Під час спілкування з керманичем патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній заперечував свою причетність до адміністративних порушень, відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння та не пред’явив документів на право керування.

Поліцейські затримали 33-річного чоловіка із застосуванням спецзасобу кайданки та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі документів на право керування) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння) КУпАП.

За вказаним фактом матеріали справи передані до суду для прийняття рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024