Поділитись:

На Волині рятувальники влаштували навчання у педколеджі (фото, відео)

Середа, 24 березня 2021, 16:58
На Волині рятувальники влаштували навчання у педколеджі (фото, відео)

У Володимирі-Волинському рятувальники влаштували тактико-спеціальні навчання у педагогічному коледжі.

Про це повідомили на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

У середу, 24 березня, співробітники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинський Управління ДСНС у Волинській області провели тактико-спеціальні навчання в приміщенні головного корпусу Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу Ім. А. Ю. Кримського.

Під час навчань персонал закладу освіти відпрацював план евакуації студентів з будівлі, першочергові дії з виклику служб екстреного реагування та гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння.

Вогнеборці провели гасіння умовної пожежі, що була імітована спеціальним нешкідливим театральним димом, а також рятування потерпілого у взаємодії з персоналом і керівництвом коледжу.

По завершенню навчань рятувальники провели для студентів ат педагогів додатковий інструктаж з правил пожежної безпеки, продемонстрували порядок застосування вогнегасників та гасіння вогнища водяними струменями.

Відео з навчань опублікували у фейсбук-спільноті «Твій Володимир».

На Волині рятувальники влаштували навчання у педколеджі (фото, відео)На Волині рятувальники влаштували навчання у педколеджі (фото, відео)На Волині рятувальники влаштували навчання у педколеджі (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів