Поділитись:

Дослідження: лучани довіряють місцевій поліції

Четвер, 08 вересня 2016, 09:55
Дослідження: лучани довіряють місцевій поліції

Місцева поліція має високий рівень довіри серед лучан.

Про це йдеться у звіті з досліджень якості життя та громадських послуг, які надаються мешканцям міста Луцька, проведеному Фондом менеджерських ініціатив в рамках проекту "Український самоврядно-громадський стандарт", – повідомляє прес-служба Патрульна поліція у Facebook.

Дослідження проводилось з 2 травня по 4 липня цього року, а результати презентували 7 вересня.

Робота місцевої поліції оцінена громадянами за 10-бальною шкалою пунктом 7,06.

"Це достатньо високий рівень, порівняно з іншими сферами життєдіяльності", – зазначив експерт Кшиштоф Лонтка. Загальний рівень безпеки в мікрорайонах складає 6,73 пункти. Разом з тим, 51,6% опитаних вважають, що зараз якість життя у місті краща, ніж 2 роки тому.

Щодо інших питань, пов'язаних з поліцією, то людей цікавить як особиста безпека, так і питання регулювання швидкісного руху автомобілів та реагування на випадки розпивання алкоголю й куріння в громадських місцях.

Власне, цими та іншими проблемами й займається патрульна поліція. Зокрема, реагує на всі виклики, пов'язані з порушенням правил дорожнього руху та режиму тиші, особливу увагу приділяє підозрілим особам, які поводяться шумно чи неадекватно, а також щоденно проводить профілактичні бесіди з водіями й виносить постанови за порушення ПДР.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПОЛЯКИ ДОСЛІДЖУВАЛИ ЯКІСТЬ ЖИТТЯ У ЛУЦЬКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00