Поділитись:

Користувачі Instagram зможуть вирішувати, чи хочуть вони бачити лайки

Четвер, 15 квітня 2021, 04:40
Користувачі Instagram зможуть вирішувати, чи хочуть вони бачити лайки

У соціальній мережі "Instagram" тестують функцію, завдяки якій користувачі вибиратимуть, чи хочуть вони бачити лайки на своїх публікаціях або повідомлення від людей, на яких вони підписані.

Про це інформує "Суспільне" з посиланням на CNN.

Тестувати цю функцію у компанії почнуть з невеликої тестової групи. Користувачам буде надана можливість також приховувати лайки.

За словами представника компанії Facebook, яка володіє Instagram, експеримент з новою функцією спочатку буде проводитися тільки в Instagram, але компанія також вивчає аналогічний досвід для Facebook.

У 2019 році соціальна мережа Instagram почала приховувати лайки від деяких користувачів в Канаді, влітку до неї приєдналися ще Австралія, Бразилія, Ірландія, Італія, Японія та Нова Зеландія. Згодом вона поширила цей експеримент і в інших країнах.

Таким чином компанія хотіла заохотити користувачів не гнатися за кількістю лайків, а зосередитися власне на контенті. Деякі люди вважали цю функцію корисною, але інші як і раніше хотіли бачити лічильник лайків, щоб відстежувати, що популярно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів