Поділитись:

Гурт "Бумбокс" заспівав у Луцьку нову пісню (відео)

Субота, 10 вересня 2016, 18:32
Гурт

Андрій Хливнюк із гуртом Андрій Хливнюк із гуртом "Бумбокс" на сцені найбільшого крубу Волині

Нову композицію гурту "Бумбокс" під назвою "Сталеві квіти" першими в Україні почули лучани. Пісню, зі слів соліста гурту, збирались вперше виконати на фестивалі "ГогольFEST", проте вирішили спершу поділитися нею з луцькою публікою, адже концерт видався дійсно хорошим.

Виступ гурту відбувся в оновленому клубі OPERA 9 вересня. Послухати "Бумбокс" вживу зібрався цілий клуб, навіть враховуючи відносно недешеву вартість квитків, ціни на які становили від 300 до 500 гривень, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Традиційно, у виконанні "Бумбоксу" звучали пісні з репертуару як українською, так і російськими мовами. Перед виконанням однієї з пісень фронтмен гурту Андрій Хливнюк іронічно пожартував, що "зараз прозвучить пісня мовою "нацменшин", яких в нас так "дискримінують".

Соліст гурту, відомий своєю волонтерською допомогою в часи Євромайдану, долучається і до допомоги бійцям АТО. Власне, гурт неодноразово виступав на благодійних концертах. Тому не дивним було те, що під час виступу у Луцьку Андрій висловив слова підтримки добровольцям та військовим, які боронять Україну на сході. А пісню "Наодинці" присвятив українцям, які ще не повернулись з полону. "Вони мають повернутись живі", – зазначив Андрій Хливнюк.

До виступу увійшли як давно знайомі хіти, на кшталт "Вахтери" чи "Наодинці", так і нові композиції. Зокрема, лучанам пощастило першими почути нову роботу гурту "Бумбокс" під назвою "Сталеві квіти". Її, зі слів соліста гурту, збирались вперше виконати на "ГогольFEST", який розпочнеться 16 вересня, проте вирішили спершу поділитись творчим доробком з луцькою публікою.

"Присвячується всім тим, хто розуміє, про що вона. Слухайте текст, якщо це можливо, звісно, в клубі", – зазначив фронтмен "Бумбоксу".

Надрукувати
мітки:
коментарів