Поділитись:

У Нововолинську відкрили сучасний стадіон (фото)

Неділя, 11 вересня 2016, 13:49

Спортивний комплекс за чотири мільйони гривень відкрили при Нововолинській спеціалізованій школі I-III ступенів №1-колегіумі.

Стадіон оновили за гроші Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" (3 мільйони гривень) і бюджету міста Нововолинська (1 мільйон), – повідомили у прес-службі фонду.

У новому спорткомплексі є легкоатлетичні доріжки із сучасним покриттям, футбольне поле із штучним покриттям найновішого покоління, а також волейбольний та баскетбольні майданчики із якісним, нетравматичним покриттям.

Відкриття стадіону в Нововолинську співпало з Днем фізкультури і спорту. Відтак після урочистостей на стадіоні відбулася спартакіада школярів "Нововолинськ спортивний".

Упродовж 2015-2016 років це вже шостий спортивний об'єкт в області, реконструйований за підтримки Фонду. Раніше подібні зміни відбулися на стадіоні "Авангард" у Луцьку, в Ківерцях, Камені-Каширському, Маневичах та Любешові.

До слова, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця заявив, що вибори до відкриття нового стадіону не мають ніякого стосунку:

"Часто доводиться чути, що відкриваємо такі об'єкти, як сьогодні, заради політики, виборів. Я не звертаю уваги на таких людей, бо це недалекі люди, які змагаються у своїх світах невідомо за що", - заявив Палиця.

Він додав, що його фонд робить нові стадіони, по-перше, аби "наші волиняни були в олімпійських збірних, щоб перемагали", а по-друге – "щоб відволікти молодь від алкоголізму, наркоманії".

Надрукувати
мітки:
коментарів