Поділитись:

За грантові кошти у Луцьку встановили 22 "розумних" табло(фото)

Вівторок, 20 квітня 2021, 23:33
За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)

У Луцьку на зупинках громадського транспорту встановили 22 інформаційні табло, які відображають розклад руху громадського транспорту.

Про це йдеться на сайті  Луцької міської ради.

Інформаційні табло та "розумні" зупинки в обласному центрі встановлюють за грантові гроші.

Табло були закуплені в рамках проєкту “Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька” за фінансування Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

 Грантові кошти на реалізацію проєкту у Луцьку — 217 600 євро, при цьому співфінансування з місцевого бюджету — 24 970 євро. Проєкт впроваджується спільно з партнерським краєм Ліппе (ФРН).

Всього у місті встановлено 22 розумних табло. Кожне обладнане точкою для зарядки телефонів, зовнішнім освітленням, смітниками для роздільного збору сміття, камерою відеоспостереження та Wi-Fi.

За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)За грантові кошти у Луцьку встановили 22 «розумних» табло(фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів