Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 22 квітня

Четвер, 22 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 22 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 22 квітня, найбільше читав про:

Про Всевидяче око муніципалів

У Луцьку молоді люди, яки розклеювали рекламу на зупинці «Електротермометрія» на вулиці Ковельській в нічну пору, потрапили у поле зору камери спостереження.

«Напевне, молоді люди сподівались залишитись непоміченими, і тому вибрали саме нічну пору для обклеювання міста стихійною рекламою», – припустили муніципали.

Завдяки опублікованому відео з камер відеоспостереження «Центру безпеки міста Луцьк» вдалося оперативно встановити особу порушника. На нього склали адміністративний протокол. Порушника очікує штраф у розмірі від 340 грн до 1 360 грн.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 22 квітня

Про зниклих дітей

Сьогодні поліція оголосила у розшук 16-річну Юлію Веремчук, яка 20 квітня пішла з дому до школи та не повернулася. Свій мобільний телефон залишила вдома. 

Розшукати дівчину вдалося протягом декількох годин на одній з луцьких вулиць. завдяки доньці співробітниці Луцького районного управління поліції. Поки поліцейська налагоджувала зв’язок з друзями розшукуваної й дізнавалася можливі місця перебування неповнолітньої, та зустріла її на одній із вулиць міста і відразу повідомила про це маму.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 22 квітня

Крім того, сьогодні поліцейські розповіли, як днями оперативно розшукали двох 7-річних хлопчиків, які заблукали у місті. Після закінчення уроків двоє школярів пішли на дитячий майданчик. Коли батьки прийшли забирати дітей, їх там вже не було. На майданчику залишились лише їхні речі.

Через годину після початку пошуків хлопців виявили на одній із вулиць міста. Налякані та розгублені діти розповіли, що вони вирішили прогулятись вулицями міста, проте зайшли у незнайому для них місцину та загубилися

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 22 квітня

Про ціни на авторинку в передвеликодній період

Чи дорого купити авто перед Великоднем? З року в рік це питання ставлять перед собою сотні тисяч українців. Одні не йдуть на такий ризик, бо певні, що ціни накручені, інші навпаки їдуть на луцький авторинок навіть з географічно віддалених регіонів, адже знають: у передсвятковий час продавці, як правило, більш зговірливі.  

То на чиєму боці правда? Де межа між «дешево» і «дорого»? Журналісти ІА «Конкурент» вирішили не бути «диванними» експертами та дізнатися про цю загадкову градацію з перших уст. Усі тонкощі автомобільної комерції по-волинськи – у відео: 

Інші актуальні волинські новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів