Поділитись:

Луцька делегація взяла участь у святкуванні Дня міста Волноваха

Понеділок, 12 вересня 2016, 16:53

Луцька влада привітала та підтримала у складний час місто-побратим Волноваху, що на Донеччині.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

9 вересня у місті Волноваха Донецької області святкували 135-у річницю з дня створення міста та День визволення Донбасу від нацистських загарбників. Участь у заході взяли перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк та підприємець Юрій Чилій.

Під час святкувань часто згадувалось дружнє місто Луцьк. Виконуючий обов'язки Волноваського міського голови Ігор Ісміханов, народний депутат України Дмитро Лубінець висловили щиру вдячність Миколі Романюку та лучанам за підтримку, допомогу та співпрацю, яка є між наши містами. Також зазначили, що дуже важливо те, що діти з Волновахи мають можливість приїжджати на відпочинок до Луцька.

У рамках поїздки члени Луцької делегації вшанували пам'ять військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади, які загинули під Волновахою у травні 2014 року. До підніжжя Пам'ятного хреста та меморіальної дошки, які встановлені поблизу села Благодатне Волноваського району, де були розстріляні сепаратистами наші земляки, вони поклали квіти. Також вони поклали квіти до меморіальної дошки працівнику Служби безпеки України Віктору Мандзику, який загинув під час виконання службових обов'язків у місті Волноваха.

Під час попередньої поїзди представників міста Луцька до Волновахи депутат міської ради Валерій Бондарук пообіцяв зробити подарунок для місцевих садочків, тож члени делегації передали від нього в.о. міського голови Ігорю Ісміханову 12 кварцових ламп для всіх ДНЗ міста.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024