Поділитись:

У прикордонному місті Волині встановлюють камери відеоспостереження

Вівторок, 13 вересня 2016, 08:50

У Любомлі почали встановлювати камери відеоспостереження.

Процес розміщення камер планують завершити ще до зими. Про це повідомляє Кордон.

У центрі Любомля почали ставити камери відеоспостереження. Найближчим часом планують встановити 6 камер, які розпочнуть свою роботу.

Камери у місті встановлює рівненська фірма "Кватро", яка обслуговує систему контролю за транспортними засобами "Рубіж" на міжнародній трасі "Ковель-Київ-Ягодин".

Програма "Безпечне місто" передбачає відеонагляд у різних закладах, зокрема: у школах, дитячих садочках та лікарнях. Камери спостереження планують розмістити також поблизу торгових центрів та магазинів.

У Любомлі мають намір встановити 26 камер, але сервер може функціонувати і на 32 камери. Тобто є декілька вільних камер для використання, наприклад, приватними підприємцями задля безпеки свого майна.

Сервер розмістять у міській раді. Система працюватиме у захисній кімнаті, доступ до якої матиме обмежене коло осіб. А у відділенні поліції черговий спостерігатиме за подіями, що фіксуватимуть усі камери у місті.

Цікаво, що планують також запустити одну або ж декілька камер для користувачів мережі Інтернет, які у онлайн-часі зможуть спостерігати за життям міста.

Надрукувати
мітки:
коментарів