Поділитись:

У колишньому Ратнівському районі – багато правоохоронців і спецтехніка: що коїлося (фото)

Вівторок, 27 квітня 2021, 12:16
У колишньому Ратнівському районі – багато правоохоронців і спецтехніка: що коїлося (фото)

СБУ провела антитерористичні навчання на колишній території Ратнівського району Волинської області.

Серед основних завдань заходів було відпрацювання злагодженості дій підрозділів при охороні державного кордону та захисту стратегічно важливих об’єктів, – повідомили в управлінні СБУ. 

У тренуваннях брали участь підрозділи Національної поліції, Держприкордонслужби і Національної гвардії. Заходи проводилися в умовах максимально наближених до реальних, із використанням озброєння та спеціальної техніки.

За сценарієм навчань, умовні «диверсанти» намагалися здійснити диверсії на декількох об’єктах енергетичної і транспортної систем регіону. Учасники тренувань провели ефективні заходи із нейтралізації «зловмисників».

У колишньому Ратнівському районі – багато правоохоронців і спецтехніка: що коїлося (фото)У колишньому Ратнівському районі – багато правоохоронців і спецтехніка: що коїлося (фото)У колишньому Ратнівському районі – багато правоохоронців і спецтехніка: що коїлося (фото)У колишньому Ратнівському районі – багато правоохоронців і спецтехніка: що коїлося (фото)У колишньому Ратнівському районі – багато правоохоронців і спецтехніка: що коїлося (фото)

Координаційна група відзначила високий рівень готовності підрозділів до виконання завдань за призначенням і надала додаткові рекомендації щодо вдосконалення алгоритму міжвідомчої взаємодії для попередження ймовірних загроз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів