Поділитись:

Лучан запрошують на перший пивний фестиваль

Вівторок, 13 вересня 2016, 21:24
Лучан запрошують на перший пивний фестиваль

У Луцьку вперше відбудеться тематичне гастрономічне дійство "Фестиваль Пива та М'яса".

Дійство проходитиме 1 та 2 жовтня у стінах Луцького замку. Вхід на територію вартуватиме 20 гривень.

Пивне дійство збере до 20 учасників: міні-броварні та пивзаводи, пивні ресторани та паби, виробники м'ясних виробів та місцеві ресторатори. На фестивалі гостей частуватимуть кількома десятками сортів живого пінного напою з різними національними відтінками: альпійське, австрійське, ірландське, німецьке, чеське і, звісно, унікальне місцеве пиво.

Мета фестивалю – не тільки представити найкращих броварів та виробників м'ясної продукції, а й стати прикладом цікавої сучасної події та урізноманітнити дозвілля в Луцьку.

До слова, принципова позицією організаторів – виключення з продажу іншого, "важкого" алкоголю. Тож захід матиме передусім дегустаційне спрямування.

Окрім гастрономічної складової, відвідувачів чекає цікава розважальна програма, наповнена інтерактивом, конкурсами та якісною музикою. Організатори запевняють: перебування гостей у стінах замку буде незабутнім та сповненим позитивних емоцій.

Зауважимо, що фестивалі схожої тематики періодично відбуваються у багатьох містах Західної та Центральної України, а також Європи. Аналізуючи рівень їхнього проведення та опираючись на позитивний досвід організації "Lutsk Food Fest", який щороку збирає більш ніж десять тисяч гостей, та враховуючи неймовірну атмосферу замку Любарта, організатори впевнені, що такий захід в обласному центрі Волині стане топовим в Україні і може стати туристичною родзинкою нашого регіону.

Надрукувати
мітки:
коментарів