Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 28 квітня

Середа, 28 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 28 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 28 квітня, найбільше читав про:

Про волинських мільйонерів

З майже п’яти тисяч волинських декларантів сорок громадян вказали у деклараціях доходи, що перевищують 1 мільйон гривень, повідомили в ГУ ДПС у Волинській області. Усього за останніми даними 4 900 волинян задекларували 635 мільйонів гривень доходів за 2020 рік. 

До слова, торік у червні реєстрували 44 мільйонерів на Волині. А в квітні 2019-го – 15. Кількість цьогорічних мільйонерів може зрости, адже деклараційна кампанія ще триває до 1 травня.

Про магазинного злодія

У Луцьку на проспекті Волі «на гарячому» спіймали злодія в магазині «Сім-23»

У пресслужбі ГУНП на Волині розповіли, що близько 6:00 в одному з магазинів «Сім-23» спрацювала сигналізація. Туди одразу виїхала охоронна фірма. У магазині виявили чоловіка, який намагався викрасти звідти гроші. На місце викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліція. Зловмисника затримали, йому 26 років. Він раніше судимий.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 28 квітня

Про страшні ДТП на Волині

У Луцькому районі зіткнувся автомобіль BMW X5 із вантажівкою Volvo FH 440, водієм якої був 30-річний мешканець села Підгайці. Внаслідок аварії постраждав керманич легковика – 39-річний лучанин. Чоловіка доставили до лікарні, де надали йому медичну допомогу. Від госпіталізації потерпілий відмовився.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 28 квітня

Крім того, стали відомі подробиці смертельної аварії, яка сталася 24 квітня на трасі Київ – Ягодин. Нагадаємо, тоді зіткнулися вантажівка Mercedes із причепом і легковий автомобіль Citroen. Обидві машини вилетіли в кювет. У легковику їхав чоловік із двома дітьми. Вони всі троє загинули.

Журналісти з'ясували, що трагедія сталася в день народження молодшого сина, Ореста. Йому якраз виповнилося 3 рочки. І сім'я їздила в Ковель, щоб відзначити день народження, трохи розважитися. Аварія трапилася вже дорогою назад.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 28 квітня

Про об'єднання медзакладів

У Луцьку створили КП «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади», до якого увійдуть усі медичні заклади міста. Відповідні рішення ухвалили під час сесійного засідання міської ради. 

Депутати вирішили створити згадане комунальне підприємство на базі Луцької міської клінічної лікарні. Шляхом реорганізації до об'єднання приєднали Луцький центр первинної медичної допомоги, Луцький центр первинної медичної допомоги №1, Луцький центр первинної медичної допомоги №2, Луцький центр первинної медичної допомоги №3. Реорганізацію повинні провести до 2 серпня.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 28 квітня

Про волинську форель

Чи знали ви, що майже половину форелі, яку вирощують в Україні, розводять саме на Волині: в селі Оконськ, що поблизу Маневич. Саме там знаходиться найбільше і, певно, найсучасніше в країні рибне господарство

Журналісти ІА «Конкурент» вирушили на підприємство, аби дізнатися про всі особливості вирощування риби, про те, яку рибу споживають українці, та чи можна бути впевненим у її якості.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 28 квітня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів