Поділитись:

Активний "team building" директорів Модерн-Експо

Вівторок, 13 вересня 2016, 18:45
Активний «team building» директорів Модерн-Експо

З початком осені, 2-3 вересня, команда директорів компанії "Модерн-Експо" згуртувалася для проведення спільного часу серед дикої природи Рівненських лісів.

Спільний заплив керівників компанії "Модерн Експо" відбувся на річці Горинь. Всього в тімбілдингу взяли участь 17 співробітників різних відділів компанії.

Тепла погода, неймовірні ландшафти та піднесений дух учасників походу сприяли хорошому настрою команди. Ціллю поїздки було ще більш організувати дружній колектив директорів.

Маршрут пролягав від с. Деражне до с. Злазне, що у Рівненській області. Незважаючи на те, що до річки Горинь колективу довелося долати 1,5 км пішки, це не втомило загартованих чоловіків, а навпаки налаштувало на екстремальний спорт.

Необхідними обладунками та байдарками забезпечив учасників туристичний клуб ANTAR. Більше того, два інструктори організації супроводжували команду від початку, до завершення дводенної мандрівки. Перед виходом на річку, провівши лікнеп, чоловіки спільними силами зібрали каное, серед яких були як надувні човни, так і корпусні. Команда оперативно зійшла на річку і розпочала свою екстремальну подорож Рівненщиною.

Активний «team building» директорів Модерн-Експо

Начальник відділу охорони Василь Власюк, розповів, що для нього це перший досвід.

"Я готувався та уявляв, як все відбуватиметься, але мандрівка перевершила мої очікування. Сівши у байдарку я відчув ніби завжди займався цим видом спорту. Поворот за поворотом долався з легкістю, ми всі гребли немов професіонали. А живописна природа захоплювала подих", – розповів чоловік.

У перший день мандрівки було подолано шлях в 26 кілометрів. Чималенька цифра, як для початківців, та колектив чудово справився з поставленою задачею.

"Тільки ті, хто гребуть синхронно, можуть пливти швидко!", зазначає заступник генерального директора з операційної досконалості Андрій Верцешук.

Приставши до берега першої стоянки, група забарилася встановлювати палатки. Позитивним моментом була спільна трапеза. Працівники компанії готували на вогні картоплю та м'ясо, із собою мали овочі та різноманітні смаколики.

У другий день веслярі подолали ще 7 км. Хоча шлях був набагато коротшим, та емоцій хоч відбавляй. Отриманий адреналін додавав сил та бажання рухатися вперед.

Прибувши на останнє місце зупинки, колектив "Модерн-Експо" вирішив прибрати прибережну територію, засмічену недбалими людьми.

Роками генеральний директор "Модерн-Експо" Петро Пилипюк пропагує та системно впроваджує в компанії філософію 5S. Концепція передбачає, аби кожен працівник підприємства дотримувався порядку та чистоти на робочому місці.

Активний «team building» директорів Модерн-Експо

Топ-менеджери компанії очистили ділянку площею близько 1 гектару. Заплив річкою Горинь завершився на позивній ноті.

Активний «team building» директорів Модерн-Експо

"Зміна фокуса – генерує нові ідеї!", – коментує Андрій Верцешук.

Надрукувати
мітки:
коментарів