Поділитись:

Небо під контролем: як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)

П'ятниця, 07 травня 2021, 14:46
Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)

Особовий склад Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра, яка базується на луцькому військовому аеродромі, продовжує вдосконалювати свою майстерність.

Світлини з тренувань пілотів багатофункціональних винищувачів МіГ-29 опублікували на сторінці Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України у фейсбуці.

«Фотозвіт від пресофіцера Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна Жанни Костіциної», – зазначили у ПК «Захід».

Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)Небо під контролем:  як у Луцьку тренуються пілоти винищувачів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів