Поділитись:

Сказали, які підприємства Волині найбільше боргують за електику

Четвер, 15 вересня 2016, 12:49
Сказали, які підприємства Волині найбільше боргують за електику

Більше 3 мільйонів гривень боргує КП "Луцькводоканал" ПАТ "Волиньобленерго" за електроенергію. Ще майже мільйон за електрику не заплатила Нацполіція.

Заступник директора з комерційних питань ПАТ "Волиньобленерго" Оксана Гентіш під час засідання антикризового енергетичного штабу сьогодні, 15 вересня, повідомила, що за серпень окремі підприємства житлово-комунальної сфери не розрахувалися за електроенергію, – пише ІА Волинські Новини.

На початок місяця КП "Луцькводоканал" боргувало 4,9 мільйона гривень, після перерахунку пільг та субсидій, борг залишається в сумі 3,2 мільйона гривень. Невчасно розраховуються і луцькі ЖКП. Майже півмільйона непогашеного боргу за серпень залишається у КП "Нововолинськводоканал".

Оксана Гентіш повідомила ПАТ "Волиньоблеренго" не може допускати приросту заборгованості і тому вони будуть вимушені вживати заходи до боржників.

Є проблеми з розрахунками за електроенергію і від установ бюджетної сфери: Національна поліція боргує 0,9 мільйона гривень, військові частини - 0,8 мільйона, ДФС не заплатила за електрику 121 тисячу, Державна пенітенціарна служба боргує також майже 100 тисяч гривень енергетикам.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев пояснив, що борг з комунальними підприємствами виник через розрахунки різниці в тарифах, і ситуацію ось-ось виправлять, тож непокоїтись, переконує, передчасно.

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14