Поділитись:

На Волині у заказнику зловили рибалок-браконьєрів (фото)

П'ятниця, 14 травня 2021, 15:34
На Волині у заказнику зловили рибалок-браконьєрів (фото)

На території Самарівської тергромади поліцейські спільно з рибоохоронним патрулем та екологічною інспекцією викрили браконьєрів-рибалок.

Про це повідомили на сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області» у фейсбуці.

Поліцейські офіцери Самарівської та Забродівської громад, спільно з рибоохоронним патрулем та працівниками екологічної інспекції провели відпрацювання водойм Засвяття та Озірця гідрологічного заказника «Залухівський».

Поблизу сіл Залухів та Хабарище Самарівської територіальної громади встановили осіб, які за допомогою ятерів і сіток здійснювали вилов риби. Браконьєри спіймали 15 червоних карасів, 23 звичайних карасів, 22 лящів та 18 линків. 

Інспектори рибоохоронного патруля притягнули чоловіків до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 85 КУпАП (Порушення правил використання об'єктів тваринного світу). Незаконні знаряддя лову були знищені.

Спільні відпрацювання поліцейських офіцерів громад, рибоохоронного патруля та працівників екологічної інспекції проводитимуться і надалі.

На Волині у заказнику зловили рибалок-браконьєрів (фото)На Волині у заказнику зловили рибалок-браконьєрів (фото)На Волині у заказнику зловили рибалок-браконьєрів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів