Поділитись:

Олександр Бондар: «Любарт» – принциповий суперник. Покажемо рівну боротьбу»

Четвер, 20 травня 2021, 12:30
Олександр Бондар: «Любарт» – принциповий суперник. Покажемо рівну боротьбу»

У четвер, 20 травня, "Любарт" проведе свій другий матч у Першій лізі. Суперником князів стане об'єднана команда "Кардинал-Рівнестандарт". 

Вчора рівняни здолали "Енергію-2" з рахунком 3:2 (у вівторок «Любарт» теж переміг львів'ян – 2:1).

"В першому таймі гравці виконували передматчеві настанови, при рахунку 1:0 могли ще забивати, але не вдалося і пропустили. З'явилася якась нервозність, – зазначає наставник команди Олександр Бондар. – Але  добре, що досвідчені хлопці взяли тягар на свої плечі і вирішили той момент. Найголовніше, що перемогли. Це дуже добре для психології".  
 

Бондар зазначив, що "Кардинал-Рівнестандарт" вже налаштовується на "Любарт", оскільки це принциповий суперник. 

"Ми дивилися їхній матч з «Енергією-2». Так, «Любарт» має свої комбінації, розіграші, Сергій Піддубний веде гру команди. Будемо розбирати їх та аналізувати. Я думаю, що покажемо рівну боротьбу", – сказав Бондар. 

Зі слів головного тренера рівнян, головне завдання на Першу лігу – розвиток молодих гравців. 

"Ми хочемо переглянути молодь, дати їй ігрову практику, а також досвідченим гравцям, які залишилися в об’єднаній команді. Звичайно, хочеться пробитися якнайдалі, тому на кожен матч виходитимемо за перемогою", – резюмував Олександр. 

Нещодавно "Кардинал" та "Рівнестандарт" об'єдналися. За словами співзасновників нового клубу Володимира Валявки та Віктора Зарудного це зроблено для того, аби була цілісна структура з чотирьох команд в Екстра-лізі, в Першій лізі та інших змаганнях. Також на фінансування беруть U-17 та U-15. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів