Поділитись:

Заворушення на Рівненщині: сотні буршинокопачів напали на поліцію

П'ятниця, 16 вересня 2016, 15:15

На Рівненщині близько 200 бурштинокопачів із палицями чинили опір та погрожували спалити авто правоохоронців.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

"Близько третьої години (15 вересня - прим.ред.) у селі Тинне, Сарненського району майже 50 осіб у балаклавах і камуфльованому одязі, озброєні дерев'яними битами, камінням, палицями заблокували дорогу та чинили опір працівникам правоохоронних органів", – сказано в повідомленні.

Як зазначається, силовикам вдалося затримати 25-річного провокатора, який намагався завдати тілесні ушкодження одному із спецпризначенців. Унаслідок інциденту було пошкоджено службовий автомобіль правоохоронців.

До того ж повідомляється, що по обіді у четвер до правоохоронців зателефонував невідомий, який попросив термінової допомоги поліції в урочищі "Азалія" поблизу Клесова.

"Прибувши на місце події, працівників оперативного штабу оточило понад 200 чоловіків у масках та з палицями у руках. Вони вимагали покинути північні райони області, в іншому разі погрожували вдатися до радикальних дій", – розповіли у поліції.

Після того як правоохоронці викликали підкріплення, зловмисники почали трощити службове авто, а кілька осіб закликали спалити авто.

"Натовп вдалося розігнати після прибуття допомоги", – додали у поліції, запевнивши, що не застосовували проти бурштинокопачів вогнепальну зброю та засоби фізичного впливу.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
23 березня 2024
13:20
20 березня 2024