Поділитись:

"Розбірки" у Волиньраді: журналісти скандалять із керівництвом (відео)

Понеділок, 19 вересня 2016, 12:42

Волинські медійники на чолі із заступником голови Національної медіа-профспілки України Олександром Тарасовим пікетували Волинську обласну раду, вимагаючи зустрічі із її головою Ігорем Палицею.

Про це стало відомо у понеділок, 19 вересня, під час акції протесту.

Медіа-юрист, луцькі журналісти та працівники газети "Вільним шляхом", яка оголосила безстроковий страйк через тиск Ківерцьвської РДА, не отримавши бажаних відповідей від голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, рушили до приймальні голови обласної ради. На вході їх зустріли два чоловіки у формі, які представилися представники громадського формування "Варта порядку". На запитання представників ЗМІ, хто надав їм повноваження здійснювати роботу у стінах комунальної установи, вони не відповіли, порадивши звертатися до керівництва. Те ж саме питання Олександр Тарасов поставив керуючому справами Волинської обласної ради Олександру Дубняку, який сказав такі питання ставити у формі письмового запиту, що викликало серйозну суперечку. Детальніше на відео.

Не побачившися із Палицею, який у відрядженні, та не отримавши відповідей на свої питання, журналісти перемістилися до прес-центру, де з ними поспілкувався перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик, який теж не зміг пояснити законності перебування "Варти порядку" у стінах обласної ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 березня 2024
19 березня 2024
15 лютого 2024
17 січня 2024
20 грудня 2023
18 грудня 2023
06 грудня 2023
21 листопада 2023
20:30