Поділитись:

Голова Волинського адмінсуду їздить на "чужій" дороговартісній автівці (відео)

Понеділок, 19 вересня 2016, 12:35
Голова Волинського адмінсуду їздить на

У суботу, 3 вересня, патрульні поліцейські затримали п'яним за кермом голову Волинського окружного адміністративного суду Олександра Лозовського.

Правоохоронці побачили, як чоловік розмовляє за кермом, що стало причиною зупинки. Він не пред'явив для перевірки належних документів. А згодом виявилося, що він має ознаки алкогольного сп'яніння, що й підтвердив пристрій Drager, – інформує Громадське.Волинь.

Суддя надув 1,21 проміле. На водія винесли постанову за ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб) та склали протокол за ст.130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння).

Проте цікаво, що керував слуга Феміди не своїм авто. Їхав він на авто марки Mersedes класу Е 2014 року випуску, ціна якого на найпопулярнішому сайті із продажу авто "Avtoria" сягає 35 тисяч доларів.

З власних джерел ми дізналися, що авто зареєстроване на жителя села Липляни Тарасюка Миколу Івановича. Також нам стало відомо, що ця особа є пенсіонером. Ми спробували відвідати власника авто та дізнатися, чому на ньому їздить голова суду? Мешканці села підтвердили, що Микола Тарасюк мешкає тут, проте його самого нам не вдалося зустріти.

Цікаво, що згідно декларації про доходи за 2014 та 2015 рокм Олексндр Лозовський не володіє жодним автом. Лише члени його сім'ї мають автотранспорт марки Suzuki.

(переглянути відео на YouTube)

Надрукувати
мітки:
коментарів