Поділитись:

Оголосили дати проведення фестивалю Comic Con Ukraine 2021

Вівторок, 01 червня 2021, 04:02
Оголосили дати проведення фестивалю Comic Con Ukraine 2021

Організатори Comic Con Ukraine повідомили дати проведення фестивалю. Цьогоріч чекатимуть гостей 4 та 5 вересня.

Про це пише "Суспільне".

"Минулого року з відомих причин ми відклали фестиваль, цьогоріч вони й досі впливають на події у світі, але ми віримо й знаємо, що наше з вами свято можливе", – написали на офіційній сторінці організатори.

Уже за 3 місяці відвідувачів фестивалю чекатимуть: традиційне Cosplay- та Cover Dance-шоу на головній сцені, зустрічі із зірками, ігрові турніри, офіційні стенди від компаній кінопрокату та ігрових розробників, презентації коміксів, величезний тематичний маркет та виступи музичних гуртів.

Організатори обіцяють, що фестиваль відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог. Щоб уникнути скупчення людей, вони, зокрема, збільшать місце та зроблять розмітку біля кас та на вході, поруч зі сценою, у зоні сесій та біля фудкортів.

Щоб подія відбулась, вони просять гостей дотримуватися правил, які діятимуть в кожній із зон.

"Втілити задумане й насолодитися фестивальною атмосферою ми зможемо, якщо кожен поводитиме себе свідомо та відповідально. Ми просимо зараз і наполягатимемо надалі: носити маски, дезінфікувати руки, дотримуватися дистанції та залишатися вдома, якщо вам зле", – йдеться в повідомленні.

1 червня на сайті фестивалю з'являться оновлені умови участі та відкриються заявки до кожної зони. Квитки, придбані у 2020 році, лишаються дійсними, обмінювати їх не потрібно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів