Поділитись:

У Ковелі п'яний на фурі зламав паркан

Вівторок, 01 червня 2021, 16:03
У Ковелі п'яний на фурі зламав паркан

Фото ілюстративне

У Ковелі п'яний водій фури пошкодив металевий паркан, а нетверезий керманич буса забув увімкнути «поворотник».

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У Ковелі патрульним надійшло повідомлення про те, що чоловік у стані сп’яніння вчинив ДТП. Патрульні прибули на вулицю 22-го Січня і виявили заявника, який розповів, що вантажний автомобіль Mercedes-Benz Actros із напівпричепом Fruehauf, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на металевий паркан, в результаті чого і автомобіль, і паркан отримали механічні пошкодження. Заявник зауважив, що керманич вийшов з автівки і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння водій відмовився.

Згодом ковельські патрульні зупинили автомобіль Ford Transit, який порушив п. 9.2 (б) ПДР (не подав сигнал світловими покажчиками повороту). Під час спілкування із кермувальником інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану сп’яніння показав результат у 1,14 проміле, що майже в 6 разів перевищує допустиму норму. 

Патрульні склали на водіїв адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали відповідно до вчинених правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів