Поділитись:

Назвали територіальні громади Волині, які "тягнуть" область вниз

Вівторок, 20 вересня 2016, 13:45
Назвали територіальні громади Волині, які

Володомир-Волинський район, Зимненська громада, Рівненська сільська рада Любомльського району й Устилузька громада "затягують" з освоєнням коштів від Державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомила в.о. начальника управління капітального будівництва Лілія Павлова на нараді у голови Волинської ОДА з головами районних держадміністрацій та міськими головами 20 вересня.

"Нас тягнуть громади і райдержадміністрації, розпорядники коштів, які практично не змінили ситуацію і мають неосвоєні кошти", – наголосила Лілія Павлова, назвавши регіони, які "провинилися".

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик звернувся до керівників районів, аби ті провели робочі наради з проблемних питань і до наступного вівторка підготували звіти.

Голова облдержадміністрації наголосив: якщо до кінця року проблему з освоєнням коштів вирішено не буде, то згадані райони залишаться у 2017 році без державної підтримки.

"Керівникам районів даю зрозуміти, що у 2017 році повернення назад не буде. Все. Ні одного об'єкта по тих районах, які сьогодні в загальному підставляють Державний фонд регіонального розвитку", – резюмував Володимир Гунчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів