Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 17 червня

Четвер, 17 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 17 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 17 червня, найбільше читав про:

Про екзекуцію «Чортового колеса»

У центральному парку Луцька декілька годин тривала перевірка працездатності атракціону «Колесо огляду». Для цього у пасажирські кабіни завантажили понад п'ять тонн мішків з будівельним клеєм, а це – вантаж втричі більший за вагу відвідувачів, яких катають на «колесі» зазвичай.

«То ж перевірку пройдено, що далі? Вчора багато хто з гуляючих в парку бачив ці екзекуції на атракціоні і запитував, чи буде працювати і коли?», – написав директор з розвитку Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки Павло Цапюк.

Він запевнив, що атракціон запрацює після закінчення «косметичних процедур».

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 17 червня

Про затори біля «Променя» 

Бригада ремонтників почала роботу зранку. На проїжджій частині з боку вулиці Винниченка зняли шматки дорожнього покриття. Комунальники готуються засипати їх асфальтною сумішшю. 

На цільці, а також на проспекті Василя Мойсея ускладнений рух авто. Водіям по кілька хвилин доводиться чекати, щоб заїхати на кільце. Навколо не вщухають звуки автомобільних гудків. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 17 червня

Про зростання тарифів

У Луцьку цього року зросте тариф на вивезення сміття. Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергоощадності. 

Зокрема, начальник КП "Луцькспецкомунтранс" Володимир Марценюк розповів, що підприємство планує підняти тариф на вивезення сміття орієнтовно на 25-30%.

За словами керівника підприємства, прогнозувати, на скільки саме гривень зросте тариф для лучан, поки зарано, бо наразі тривають підрахунки.

Про луцький автобазар

Кинувши оком на машину віпкласу варто пам’ятати: в копієчку обійдеться не лише її купівля, а й обслуговування. Лише банальна заміна масла і фільтрів може стати у понад п’ять тисяч гривень! Та, схоже, такі розтрати мало хвилюють тих, хто звик жити на широку ногу. Ціна у 20 тисяч доларів «нових» українців не лише не збиває з пантелику, а й підбурює краще пізнати так звану «воринку».

Журналісти ІА «Конкурент» з’ясовували, що переважно шукають ось такі преміумклієнти, та чи завжди їхнім бажанням потакає ринок, і що думають прості українці про «закупи без правил», коли бюджет – справа другорядна

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 17 червня

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів