Поділитись:

У WhatsApp і Telegram з'явився конкурент

Середа, 21 вересня 2016, 21:31
У WhatsApp і Telegram з'явився конкурент

Компанія Google запустила месенджер Allo.

Його вже можна скачати в Google Play і App Store, – пише AIN.

Як і більшість сучасних месенджерів, він вміє пересилати картинки і стікери, працює з груповими чатами.

Однією з його основних відмінностей є інтегрований Google Assistant, з яким можна спілкуватися в вигляді чат-бота. Щоб почати розмовляти з ним, досить ввести @google.

З його допомогою можна будувати плани з друзями: достатньо додати бота в груповий чат і він підкаже дані про довколишні ресторани, час сеансів кіно, прокладе маршрут, підкаже погоду, знайде смішне відео або картинку тощо.

Ще одна з функцій месенджера – Smart Reply. Вона покликана заощадити час і працює на те, що додаток аналізує відповіді користувача і потім видає підказки, базуючись на тому, які вислови користувач вживає частіше.

У месенджері за замовчуванням повідомлення не шифруються (як в WhatsApp), але можна включити режим інкогніто. Це захистить чат за допомогою наскрізного шифрування, дасть можливість використовувати приховані оповіщення і вибирати термін зберігання повідомлень.

Як і в багатьох месенджерах сьогодні, в Allo можна пересилати картинки, додаючи на них свої малюнки або текст.

Компанія анонсувала месенджер ще в травні цього року, на конференції для розробників Google I/O. Мессенджер вийшов якраз перед наступним великим релізом від Google – новою лінійкою смартфонів, яку покажуть 4 жовтня.

Надрукувати
мітки:
коментарів