Поділитись:

З'явилися нові подробиці вибуху біля "Опери" в Луцьку

Четвер, 22 вересня 2016, 14:14

"Лексус", під якимвибухнула гранату Ф-1, зареєстрований на підприємця з Рожища, Володимира Наумчука.

Як відомо, в ніч на 19 вересня поблизу ТЦ "Гранд Волинь" пролунав вибух. Під автомобілем "Лексус" вибухнула граната Ф-1. Отримали механічні пошкодження ще чотири автомобілі. В поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2. ст.194 ККУ (умисне знищення або пошкодження майна), – пише Волинське агентство розслідувань.

У поліції триває досудове розслідування, а тому розповісти про деталі інциденту вони не можуть.

З Єдиного реєстру МВС вдалося дізнатися, кому належить автомобіль "Лексус".

Автомобіль "Лексус 570" 2008 року зареєстрований на Наумчука Володимира Павловича, який проживає в місті Рожище.

В Єдиному реєстрі фізичних осіб-підприємців вказано, що чоловік – підприємець. З 2011 року він займається роздрібною торгівлею одягу, вживаного товару, а також фруктів та овочів, картоплі.

Однак джерело в поліції підтверджує, що на "Лексусі" в ту ніч таки був "Алєня". І цей інцидент – це необережне поводження зі зброєю ( з ручною гранатою Ф-1), а не замах на власника автомобіля чи кримінального авторитета.

Натомість версію про те, що підірвали автомобіль кримінального авторитета Олег Кравчука (прізвисько Аленя) через "кримінальні розборки" подає програма "Гроші" каналу 1+1.

В програмі йдеться і про те, що Олег Кравчук був у темах незаконного видобутку бурштину. На волю він вийшов в 2015 році. І нині нібито перебуває в Луцьку.

Виданню вдалося поспілкуватися з Володимиром Наумчуком. Він підтвердив, що в ту ніч біля "Опери" таки вибухнув автомобіль, зареєстрваний на його ім'я. Питання журналістів про те, чи знайомий він з Олегом Кравчуком, Наумчук проігнорував.

Надрукувати
мітки:
коментарів