Поділитись:

У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)

Понеділок, 28 червня 2021, 12:55
У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)

У селі Гаразджа, що під Луцьком, провели літнє свято для дітей, молоді та всіх охочих.

День відкритої води від Центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства відбувся у неділю, 27 червня, пишуть на сторінці Центру. 

"Яскраве, багатолюдне дійство, насичене різноманітними локаціями, майстер-класами, змаганнями, розіграшами та щирим дитячим сміхом. Сьогоднішній день на території табору "Сонячний", що в с.Гаразджа, був надзвичайним. Велодистанція, водні атракції, змагання на байдарках турніри з волейболу, настільного тенісу, виставка стрілецької зброї, скелелазіння, квести, гончарне мистецтво, майстер-класи – і це лише частина дійства.

Переможці та призери турнірів отримали дипломи ЦНПВТК та подарунки від Vernadsky UA. Неочікуваним сюрпризом став розіграш туристичного рюкзака від Vernadsky UA. Ігри і розваги, солодощі і морозиво, дитячий гамір і сміх – створили чудову атмосферу. Локації діяли протягом дня, тож можна було спробувати все", – ідеться в дописі.

Як зазначає директор ЦНПВТК Богдан Бальбуза, такі «Дні відкритої води» вони і надалі планують проводити по області регулярно протягом літа. 

У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024