Поділитись:

Директорка комунального підприємства Володимира просить покарати депутата Луцькради

П'ятниця, 23 вересня 2016, 14:32

Директорка комунального підприємства "Володимир-Волинськтеплокомуненерго" Анна Рубанова поскаржилася на депутата Луцької міської ради Миколу Собуцького, зауваживши, що його дії підривають її авторитет.

Про це стало відомо на комісії з питань дотримання прав людини, боротьби з корупцією та злочинністю 23 вересня.

Жінка написала скаргу до Володимир-Волинського відділення поліції, а та, своєю чергою, адресувала його до Луцького міського голови та голови Волинської облради. Однак у поліції при цьому зауважили, що в поведінці депутата "нічого не знайшли".

Як пояснив сам Микола Собуцький, він переглянув скандальне відео, де правоохоронці затримують головного інженера підприємства Ярослава Жука нібито за те, що він перебував на робочому місці п'яним. Відомо, що до правоохоронних органів звернулася саме керівниця установи. Депутат зробив припущення, що її поведінка була не зовсім адекватною, тому звернувся в поліцію, аби її дії перевірили.

Анна Рубанова зауважила ж, що такий вчинок депутата і його висловлювання на її адресу підривають її авторитет і заважають виконувати службові обов'язки.

Члени комісії, ознайомившись із ситуацією, вирішили рекомендувати пані Рубановій вирішувати цю суперечку у судовому порядку.

Надрукувати
мітки:
коментарів