Поділитись:

На Волині затримали групу наркоторговців (фото)

Вівторок, 06 липня 2021, 14:41
На Волині затримали групу наркоторговців (фото)

Волинські правоохоронці перекрили ще один канал розповсюдження наркотиків шляхом закладок.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Поліцейські встановили особи чотирьох зловмисників, які розкладали наркотичні речовини в селах Прилуцьке і. Світязь, смт Шацьк, містах Любомль та Ковель. Для продажу заборонених речовин вони використовували телеграм-канал.

Співробітники кримінальної поліції Ковельського районного управління поліції виявили розповсюджувачів наркотиків ще кілька днів тому. В мікроавтобусі одного з фігурантів, який зупинили поліцейські, знайшли і вилучили полімерні пакети з речовиною PVP, три скляні колби з нашарування чорного кольору, чотири медичні шприци з нашаруванням синього кольору, три електронні ваги, полімерний пакет з речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс, вагою близько 10 грамів тощо.

Згодом, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили, що особи причетні до розповсюдження закладок на території області. Це підтвердила й інформація з вилучених мобільних телефонів фігурантів. Нині відомо про більш ніж 300 місць закладок небезпечних речовин. Понад 230 закладок працівники Ковельського райуправління поліції та управління боротьби з наркозлочинністю вже вилучили. Наразі проводять подальші заходи щодо встановлення усіх можливих місць закладок наркотичних речовин.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 307 КК України: йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Поліцейські встановлюють усіх причетних до розповсюдження наркотиків.

На Волині затримали групу наркоторговців (фото)На Волині затримали групу наркоторговців (фото)На Волині затримали групу наркоторговців (фото)На Волині затримали групу наркоторговців (фото)На Волині затримали групу наркоторговців (фото)На Волині затримали групу наркоторговців (фото)На Волині затримали групу наркоторговців (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів