Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 7 липня

Середа, 07 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 7 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 7 липня, найбільше читав про:

Про падіння верби

Вчора близько 21:00 у дворі будинку № 37а на проспекті Соборності у Луцьку величезна верба впала на дитячий майданчик.

Дивом ніхто з дітей не постраждав, хоча гуляло їх там багато.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 7 липня

Про банкрутство «Богдан моторс»

Вчора господарський суд  Дніпропетровської області визнав банкрутом ПрАТ «Автомобільна компанія "Богдан Моторс"» і відкрив ліквідаційну процедуру.  Компанія накопичила 6,7 мільярда гривень боргів. Серед найбільших кредиторів – чотири банки.

Компанія входить у корпорацію «Богдан» Олега Гладковського. Гладковський був першим заступником секретаря РНБО за часів президентства Петра Порошенка. Вони – давні бізнес-партнери; як мінімум, раніше Порошенко був співвласником корпорації «Богдан».

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 7 липня

Про бійку в луцькому клубі

Сьогодні на засідання виконкому Луцькради винесли питання про встановлення для нічного клубу  «Ден Холу» (колишня «Наталка») графіку роботи з 22:00 до 4:00. Міський голова Ігор Поліщук попросив прокоментувати інцидент, який стався 15 червня. 

Нагадаємо, відповідно до повідомлення поліції, жінка 1986 року народження разом зі своїм співмешканцем відпочивали у закладі. Там у них виник конфлікт із відвідувачкою клубу, який переріс у бійку. Жінка отримала тілесні ушкодження. Залишаючи заклад, потерпіла виявила, що зникли її речі. 

Представник закладу Ярослав Білецький запевнив, що ця інформація неправдива.

«Події, які описані в інтернеті, до закладу ніякого відношення не мають. Ці люди просто відпочивали у нас, а сам інцидент трапився біля синагоги, після того, як вони покинули "Ден Хол" о 3:30. Вони залишили його зі своїми речами та абсолютно здорові.Це можна підтвердити відеозаписом із камер», – заявив він.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів