Поділитись:

У Нововолинську скаржаться на шкідливі викиди в повітря заводом "Кроноспан"

Неділя, 25 вересня 2016, 13:33

Жителі Нововолинська в соцмережах активно обговорюють питання щодо шкідливих викидів заводу "Кроноспан".

Чоловік закликає долучатись до громадських слухань та обговорень щодо викидів "Кроноспану". Про це інформує Радар.

Руслан Влодарчикнаписав на фейсбук: Поширюйте!! Я надіюсь, моє звернення до міського голови (по Кроноспану, по викидах, по громадських слуханнях) сьогодні надійшло не тільки від мене… й не буде останнім.

Долучайтесь! Від вашої активності залежить:
– чи зменшиться онкозахворюваність у місті (сьогодні Нововолинськ лідирує по Волинській області);
– чи зменшаться хвороби лор-органів (горло,ніс);
– якою буде екологічна ситуація в місті;
– здоров'я ваших рідних, близьких, дітей.

Нам із вами жити в нашому місті!!!

Далі наводимо найпоказовіші коментарі:

Андрій Глущук: Давайте всі підприємства закриємо. Будемо жити в чистому місті без роботи. Блін, що всі хочуть від того Кроноспану, а точно грошей щоб насипали…


Саша Іскра: Пане Андрію, що хочуть? Фільтрів хочуть… Ви не живете часом на 5, 6, 15 мікрорайонах? Ви не знаєте, яке там повітря?


Victor Romashevski: Пане Андрію, вам вже насипали?

Андрій Глущук: Живу на 5-му мікрорайоні. І працював на Кроноспані і знаю, що там і як. І не надо мені тут розказувати, які вже всі бідні нещасні. То, що наркоманів і злодюг розвелося, то це нормально, це ж Новік, так має бути.
Люди із Словаччини, 35 років проробивши, приїхали нашим хлопцям свої знання передати – і нічого, живі-здорові, з легенями в баночці по фабриці не ходять.

Вікторія Влодарчик: не хочете, не допомагайте, вас ніхто не змушує. Я також живу на 5-му, і дихати без кінця тим смородом нездорово, ненормально. Нововолинськ посідає перше місце в області по онко! Совпадєніє? не думаю.

Аліна Шпур: Напевно, Андрій хоче жити в такому місті як Кривий Ріг?! Вам подобається, що ваші діти, рідні, ви самі дихаєте смородом із ""Екопротеїну", м'ясокомбінату, шкідливими викидами ливарного заводу і "Кроноспану"? Якось ви однобоко дивитесь… Ніхто не проти роботи великих підприємств, які дають нам робочі місця, але разом з тим хочеться гуляти і не хвилюватись, чим дихає моя дитина…
"Не хлібом єдиним"!

Руслан Влодарчик: Ніхто не говорить про закриття. Говориться про те, щоб зробити максимум для мінімуму викидів…. А це можливо при контролі з боку громадськості.

НАШЕ МІСТО ЛІДЕР ІЗ ОНКОЗАХВОРЮВАНЬ В ОБЛАСТІ… Чому? КРОНО, ПАН КУРЧАК, АСФАЛЬТНИЙ ЗАВОД КОПТИЛИ… ОЛІЙНО-ЖИРОВИЙ, ЛИВАРНИЙ, ШАХТИ…

І тільки обмеженням викидів шкідливих речовин ми зможемо покращити екологічну ситуацію в місті та здоров'я нововолинців. До чого тут екологія до наркоманів, Андрію. Ще СНІД та сифіліс згадайте.

Тетяна Шайнюк: То чому ви закликаєте людей звертатися у міську раду, щоб відмовили підприємству дати дозвіл? його дає управління екології, і не тільки Кроноспану, перевіряючи при цьому надану інформацію по викидах. Ви думаєте, ви краще перевірите, ніж спеціалісти? Чи Гузь на Екопротеїн, а ви на Кроноспан?


Мартинюк Олена: Прочитавши коменти Тані, я в шоці. Певно, в неї родичи там працюють на високій посаді або вона сама… Але мені було би байдуже, хто там працював би. Головне, аби здоров'я моєї родини не погіршувалося.

Але, виходячи, надворі щодня дихаєш тирсою, то це нездорово… А за онко напишу, що не дай Бог комусь із цією хворобою зустрітись. А у нас у місті в мене є купа знайомих, у яких дітки і дорослі хворі на онко… і які проживають у 15-му мікрорайоні.

І я думаю, зарплата на це не вплине, якщо поставлять фільтри для безпеки жителів нашого чудового міста.

Тим Романюк: Кроноспан має багатомільйонний обіг – і краще б не автокроси проводив, а вкладав у захист свого міста від смороду. А то, бачте, бідні-нещасні – нема грошей на фільтри. Міській раді пофігу, що там,г оловне – аж 300 робочих місць і податки, які можна розікрасти. А шо шахта 5 здохла і 800 чоловік куди подіти – то таке.Така правда в Нововолинську!

Андрій Глущук: Так давайте скинемся на ті фільтри, чому цього ніхто не пропонує, бо *******.

Саша Іскра: 1. Фільтруйте лексику. 2. Питанням фільтрів має займатись підприємство, а не люди (хоча досвід недавно розпіарених в мережі доріг, котрі мешканці одного містечка самі зробили, змушує задуматись).

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 грудня 2023
01 листопада 2023
14 червня 2023
23 серпня 2022
26 лютого 2022
10 лютого 2022
13 січня 2022
13 листопада 2021
01 листопада 2021
02 вересня 2021