Поділитись:

У Луцьку буде новий маршрут на Забороль та Богушівку

Середа, 21 липня 2021, 10:21
У Луцьку буде новий маршрут на Забороль та Богушівку

У Луцьку шукають перевізника на маршрут №30, який з'єднує вулицю Дубнівська із селом Богушівка. 

Рішення оголосити конкурс на перевезення пасажирів за цим маршрутом прийняли під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 21 липня. 

Потреба запустити автобуси за цим маршрутом виникла у зв’язку із необхідністю здійснення перевезень до с. Богушівка, с. Забороль.

Маршрут сполучатиме село Богушівська із Дубнівським кільцем у Луцьку. На маршруті у будні та вихідні повинно працювати шість автобусів. Їх  розрахунковий інтервал руху, за задумом, складатиме 15 хвилин. Загальна пасажиромісткість автобусів за цим маршрутом має бути не менше, ніж 80 людей. 

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямку: с. Богушівка, с. Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан (Авторемонтна, Рівненська), Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Богушівка, с. Забороль та на вул. Дубнівській).

Є вже перевізник, який виявив бажання здійснювати перевезення за цим маршрутом, і обіцяє встановити відповідне обладнання, каже новий очільник управління транспорту Луцькради Віктор Главічка. За його словами, маршрут запрацює уже незабаром. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024