Поділитись:

На дачному масиві у Ковелі пограбували жінку (фото)

Четвер, 22 липня 2021, 09:45
На дачному масиві у Ковелі пограбували жінку (фото)

На дачному масиві у Ковелі житель Турійська пограбував жінку.

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції Волинської області

19 липня до Ковельського районного управління поліції надійшла заява від 55-річної ковельчанки про пограбування.

Зі слів жінки, надвечір на одному із дачних масивів міста Ковеля чоловік підійшовши до підсобної споруди, забрав мобільний телефон жінки та зник у невідомому напрямку. Сума збитків становить 3 тисячі гривень.

На дачному масиві у Ковелі пограбували жінку (фото)

Оперативники встановили, що до вчинення грабежу причетний житель Турійщини. До слова, чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Викрадену річ поліцейські вилучили та повернуть власниці.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Чоловіку оголосили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

Нагадаємо: нещодавно у Луцьку з чоловіка під час конфлікту зірвали золотий ланцюжок. Зі слів потерпілого, невідомі пересувалися автомобілем Volkswagen. Патрульні знайшли авто, подали сигнал про зупинку, однак керманич лише збільшив швидкість. Під час переслідування пасажир автомобіля Volkswagen Passat на ходу вистрибнув із салону, а водій продовжив рух. Поліцейські викликали на місце події медиків. Пасажир отримав незначні ушкодження, тож від шпиталізації відмовився. Врешті-решт автомобіль-втікач зупинили шляхом блокування. Правопорушник одразу залишив салон автомобіля та намагався втекти, однак його затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів